RaVirr Napisano 12 Listopad 2011 Share Napisano 12 Listopad 2011 (edytowane) Fajny temat, dobrych koncepciarzy/rysowników/malarzy brak więc wystartuję :D Zamysł. Mieszkaniec najdalszej planety w układzie słonecznym. Z racji przeraźliwej ciemności tam panującej, istoty wykształciły umiejętność wytwarzania naturalnego światła. Zazwyczaj samiec wytwarzający najintensywniejsze światło jest samcem dominującym w grupie. Jest to jedyny gatunek, u którego wykształciło się oko (umiejscowione pod wargą otworu gębowego). Posiadają ogromne i wytrzymałe łapy, a także bardzo czułe "wąsy", dzięki którym mogą śmiało poruszać się po Plutonie. Szkice: I trochę pocieniowany: ::::::::::::::KONIEC::::::::::::: Miniaturka do sondy: Edytowane 13 Listopad 2011 przez RaVirr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 12 Listopad 2011 Share Napisano 12 Listopad 2011 No w końcu ktoś się wziął do roboty!Postać jak i jej historia jest super trzymam kciuki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 12 Listopad 2011 Autor Share Napisano 12 Listopad 2011 Dzięki ;) Lecę z kolorem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 12 Listopad 2011 Share Napisano 12 Listopad 2011 Robi się coraz lepiej , dobrałeś super kolory. Sam chciałem wziąć udział ale uznałem , że nie warto zaniżać poziomu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 12 Listopad 2011 Autor Share Napisano 12 Listopad 2011 Dawaj misiek, im więcej ludzi tym lepiej (i dla dagomar nie będzie przykro) :) Więcej, bardziej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 12 Listopad 2011 Autor Share Napisano 12 Listopad 2011 Na dziś chyba dosyć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 13 Listopad 2011 Autor Share Napisano 13 Listopad 2011 Następny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 13 Listopad 2011 Autor Share Napisano 13 Listopad 2011 Koniec w pierwszym poście :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dav Napisano 13 Listopad 2011 Share Napisano 13 Listopad 2011 Wow. Niezłe. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 13 Listopad 2011 Autor Share Napisano 13 Listopad 2011 Dzięki, na razie prowadzę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 No z rozmachem pocisnołeś RaVirr, ciekawa kreatura, skoro jest tyle jeszcze czasu może rozwiń historię na jej temat, myślę że miałbyś z tego wiele przyjemności ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 14 Listopad 2011 Autor Share Napisano 14 Listopad 2011 Mimo, że połowę dnia siedzę przed komputerem to jednak trudno wygospodarować choć garstkę czasu na rysowanie. Praca inżynierska, obliczenia itd. aczkolwiek powiem, że rysowanie tego konceptu było niesamowicie relaksującą rozrywką :) Może (w przypływie chęci) wymyślę jeszcze jakąś filozofię do tego wszystkiego. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 16 Listopad 2011 Share Napisano 16 Listopad 2011 Catia Cię prześladuje?:d no ja też lubie gdy rysowanie staje się formą relaksu, to jest najlepsze w tym sporcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 18 Listopad 2011 Share Napisano 18 Listopad 2011 ŁOOOO niezłe ^^ od razu mi lepiej, dziękuję :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi