blukazs Napisano 14 Listopad 2011 Napisano 14 Listopad 2011 Hej, mam dziwny problem jakiego jeszcze nie mialem :D W trybie quad view jest taki dziwny tryb wire-shaded mode, a jak powieksze to jest normalny... :/ ??? Nie wiem o co biega? pewnie sie gdzies cos kliknelo... I teraz po wrzuceniu mojego backupu "na czyste preferencje" w nowej scenie jest ok, ale jak zaladuje jakikolwiek "zainfekowana scene" kolo sie zamyka... Nawet jesli stworze nowa scene z nowymi/czystmi preferencjami i zaimportuje poprzednia scene to te dziwne ustawienia tez sie importuja... :/
Sebazx6r Napisano 15 Listopad 2011 Napisano 15 Listopad 2011 A nie mozesz potem porzełączać w tych widokach spowrotem? Materialy juz masz nadane? Moze sproboj przez obj eksportnac tylko potem moze byc potrzeba rozbicia spowrotem obiektu.
blukazs Napisano 15 Listopad 2011 Autor Napisano 15 Listopad 2011 A juz sam nie wiem O.o Generalnie zauwazylem jeszcze ze jak mam quad view, i w perspective background jest ustawiony na gradient, to dwa okienka po prawej perspective i side view np maja gradient... a dwa po lewej top i front view maja szary... :/ X_x Chyba sie format Windy szykuje... i generalnie wszystkiego... :(
blukazs Napisano 17 Listopad 2011 Autor Napisano 17 Listopad 2011 Ok, wyeksportowalem model do fbx'a i wrzucilem do czystej sceny z czystymi ustawieniami i... jest tak jak powinno byc ^^ Dzieki! Chyba sie nigdy nie dowiem co to sie porobilo... XD
Rekomendowane odpowiedzi