PrzemaSS_POL_1 Napisano 19 Listopad 2011 Napisano 19 Listopad 2011 (edytowane) Witam, dłubie to od jakiegoś czasu. Co myślicie?? Edit: A więc postanowiłem przemyśleć uwagi klimenta w. i zmieniłem malowanie, te stare faktycznie miejscami przypominało tynk na betoniarce. Update niżej zamieszczam w postach. tu miniaturki. http://www.military-meshes.com/forums/showthread.php?p=56565#post56565 Edytowane 20 Listopad 2011 przez PrzemaSS_POL_1
kliment woroszyłow Napisano 19 Listopad 2011 Napisano 19 Listopad 2011 Model fajny, nad materiałem i texturą musisz popracować, za mało w tym metalu jak dla mnie, wygląda troche jak....... hmm..tynk?
PrzemaSS_POL_1 Napisano 19 Listopad 2011 Autor Napisano 19 Listopad 2011 (edytowane) A jak to wyglada teraz? lepiej? Edytowane 19 Listopad 2011 przez PrzemaSS_POL_1
PrzemaSS_POL_1 Napisano 20 Listopad 2011 Autor Napisano 20 Listopad 2011 (edytowane) No i dalsza walka z teksturą, chyba coraz lepiej,o ile nie wymyśle jak dodać lekkie cienie przy farbie to ogólnie jest ok. to jest goły metal potem malowanie proszkowe :) Po włączeniu GI wygladało lepiej ale zadługo trwa pieczenie Edytowane 20 Listopad 2011 przez PrzemaSS_POL_1
Rekomendowane odpowiedzi