Tomek Kosiorek Napisano 23 Luty 2003 Share Napisano 23 Luty 2003 troszke przestrzeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 23 Luty 2003 Autor Share Napisano 23 Luty 2003 Po zastanowieniu i obejzeniu innych prac doszedlem do wniosku ze nie warto tego bylo umieszczac ale stalo sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 24 Luty 2003 Share Napisano 24 Luty 2003 hej! baudzo baudzo mi sie podoba kolor nieba :) - jest taki - jakby tu - magiczny :)) i zapytam: niebo robione w jakis sposob czy to po prostu bitmapka? a tak poza tym to pracka faktycznie suaba - taka \'pusta\' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 24 Luty 2003 Autor Share Napisano 24 Luty 2003 robione w bryce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 24 Luty 2003 Share Napisano 24 Luty 2003 Fajna scenka miła by była z tego tapetka hehe na mój monitor hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 24 Luty 2003 Autor Share Napisano 24 Luty 2003 Ja nizej podpisany zgadzam sie aby scenka ktora Ci sie podoba wyladowala jako tapetka(nawet jest mi milo) z POWAZANIEM Tomasz Kosiorek pozdr:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 24 Luty 2003 Share Napisano 24 Luty 2003 mi się podoba, ale na tapete go nie wezmę,........... bo nie mam tapety i nielubie tapet, ale obraz ładny i nie wiem dlaczgo mówisz, ze się tu nie nadaje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 25 Luty 2003 Share Napisano 25 Luty 2003 ladny widoczek... zgadzam sie z przedmowcami nie zmienia to jednak faktu, ze nie lubie bryce\'a... :mad: pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 4 Marzec 2003 Autor Share Napisano 4 Marzec 2003 Jesli chodzi o chmury to poczekam na afterburna 3.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi