Napisano 2 Grudzień 201113 l no tak, próbowałem, ale wiecie jak to jest w linuxie, każą mi coś wpisywać w terminalu, a mnie już palce bolą. W GConf coś tam pewnie trzeba zrobić, ale gdzie, jak i dlaczego... to nie wiem.
Napisano 2 Grudzień 201113 l No terminala możesz użyć do uruchomienie konfiguracji. Ale możesz też tak. Naciśnij ALT+F2 (tajny skrót do uruchom). U góry wyskoczy okienko gdzie możesz wpisać polecenie. Wpisz "font" i enter. Powinna wyskoczyć konfiguracja czcionek. Zobacz tam.
Napisano 2 Grudzień 201113 l Adek, ten tajny skrót znam, musiałem go poznać przy instalacji CUDA ;) Dobra, posprawdzam, tyle tylko, ze Ktorrent działał dobrze i nagle coś sie walnęło, pewnie po instalacji jakiegoś badziewnego programu :/ ps. ups chodziło mi o CTRL+ALT+F2... ale i tak dla Blendera musialem przekonfigurowac ALT na klawiaturze, takzeeeeeee...tego..... ;) Edytowane 2 Grudzień 201113 l przez Chrupek3D
Napisano 2 Grudzień 201113 l To uruchom Terminal i wpisz tylko font Powinno uruchomic z panelu sterowania to z fontami. Bo to skrot jedynie do uruchoeminia tego.