Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam małą prośbę do użytkowników Blendera, jako jeden z was ;)

Jako że wielu z nas jest pasjonatami Blendera i często chcemy pomóc temu projektowi, starając się go reklamować, piszemy na "maxie" newsy w dziale Aktualności.

Problem jest taki, że czasem dodajemy notkę o np. nowej wersji programu, pojawieniu się jakiś ciekawych materiałów na jego temat, ale często robimy to przedwcześnie. Rozwój Blendera jest jawny, każdy kto potrafi przeczytać mail zna korespondencje wewnętrzną zespołu devów Blendera.

Do rzeczy, przez tą jawność mamy dostęp do nieoficjalnych linków, są nieoficjalne ponieważ nie wiadomo czy zostaną dopuszczone do bycia oficjalnymi.

Prosił bym, by nie spieszyć się z pisaniem notek w Aktualnościach, poczekać, aż zostanie ogłoszona oficjalna informacja na blender.org czy na Blender Nation, choć i tam zdarzają się przedwczesne linki.

Użytkownicy którzy nie "siedzą" tak głęboko by wszystko ogarniać, lub nawet nie są jeszcze jego użytkownikami, mogą w ten sposób pobrać paczkę z defektem lub przegapić część materiałów, informacji, które nie zostały jeszcze dopisane na wiki, wysłane na serwery, you tube, itp.

Jako jeden z redaktorów max3d.pl i miłośnik Blendera, czy ogólnie open source, staram się przenosić te newsy na "główną", ale ja jestem w temacie i mogę poddać news weryfikacji.

Jeśli jest sytuacja, że mnie nie ma, albo na coś nie mam czasu, inny redaktor może umieścić ten news na "głównej", ale bez poprawek, dlatego proszę o rzetelność :)

Mimo wszystko, chciałbym bardzo gorąco podziękować wszystkim którzy poświęcają swój cenny czas by informować o nowościach dotyczących Blendera! :)

• Like 1
  • Odpowiedzi 0
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Days