ckris Napisano 4 Grudzień 2011 Napisano 4 Grudzień 2011 Witam, mam plan mieszkania zapisany w DWG (pochodzi z AutoCada), próbuje otworzyć go w Majce i nic, plugin (DirectConnect) aktywny i załadowany, komunikat "// Error: Failed to find translator. //". Maya 2012 Co śmieśniejsze Google SketchUP otworzył go bez problemu, także plik nie jest uszkodzony. Jakieś sugestie? Pzdr
beny Napisano 4 Grudzień 2011 Napisano 4 Grudzień 2011 Jeżeli nie chce Ci się bawić w szukanie przyczyny to przepuść plik najpierw przez Adobe Illustrator i zapisz w innym formacie i już.
ckris Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Napisano 9 Grudzień 2011 Witam, przyczyn nie znalazłem, być może zbyt dużo danych? W pliku były plany kilku pięter, łącznie kilkadziesiąt mieszkań z wszelkimi adnotacjami. Wyodrębniłem w Illustratorze to, co potrzebowałem. Swoją drogą dziwne, że plik otwierają programy innych firm :) Dzięki za wskazówkę.
beny Napisano 9 Grudzień 2011 Napisano 9 Grudzień 2011 Z plikiem masz prawdopodobnie wszystko w porządku. Błąd który Ci wyskakuje wskazuje na rozjazd wersji pluginu i pliku.
Rekomendowane odpowiedzi