misiek4ever Napisano 11 Grudzień 2011 Napisano 11 Grudzień 2011 Witam. Co myślicie o książce "3ds Max 2010. Biblia" Kelly L. Murdock? Opłaca się ją kupić ? Mam szansę dostać ją za ok. 50 zł.
lukiszlak Napisano 11 Grudzień 2011 Napisano 11 Grudzień 2011 Za 50 zł to jest okazja : ) Ja jakbym miał taką możliwość to bym ją odrazu brał, a też jestem ciekaw co użytkownicy max3d sądzą o niej : )
Mihboss Napisano 11 Grudzień 2011 Napisano 11 Grudzień 2011 Witam Za taką kwotę bierz. Ja osobiście bardzo dużo nauczyłem się z tutoriali z www. Dobrą drogą do nauczenia podstaw jest książka z jakimiś ćwiczeniami. Poznasz podstawy programu. Natomiast sam często sięgam do Biblii szukając opisu danego narzędzia, opcji, funkcji dopełniając wiedzę przykładami które znajduje w google. Biblia jest obszerna i nauczy się modelować, natomiast do efektu końcowego musisz dojść sam metodą prób i błędów. Kiedyś próbowałem przerabiać biblię strona po stronie, ale zakończyłem na około dwusetnej stronie, teraz szukam wybiórczo to, czego chwilowo potrzebuję.
Gość kubaxp Napisano 11 Grudzień 2011 Napisano 11 Grudzień 2011 Zgadza się wszystko. Sam mam biblie 2009, na prawdę przydatna rzecz. Tobie nawet się opłaci kupić za 50zł i sprzedać za 150zł jak zechcesz.
Rekomendowane odpowiedzi