Napisano 11 Grudzień 201113 l Witam. Co myślicie o książce "3ds Max 2010. Biblia" Kelly L. Murdock? Opłaca się ją kupić ? Mam szansę dostać ją za ok. 50 zł.
Napisano 11 Grudzień 201113 l Za 50 zł to jest okazja : ) Ja jakbym miał taką możliwość to bym ją odrazu brał, a też jestem ciekaw co użytkownicy max3d sądzą o niej : )
Napisano 11 Grudzień 201113 l Witam Za taką kwotę bierz. Ja osobiście bardzo dużo nauczyłem się z tutoriali z www. Dobrą drogą do nauczenia podstaw jest książka z jakimiś ćwiczeniami. Poznasz podstawy programu. Natomiast sam często sięgam do Biblii szukając opisu danego narzędzia, opcji, funkcji dopełniając wiedzę przykładami które znajduje w google. Biblia jest obszerna i nauczy się modelować, natomiast do efektu końcowego musisz dojść sam metodą prób i błędów. Kiedyś próbowałem przerabiać biblię strona po stronie, ale zakończyłem na około dwusetnej stronie, teraz szukam wybiórczo to, czego chwilowo potrzebuję.
Napisano 11 Grudzień 201113 l Zgadza się wszystko. Sam mam biblie 2009, na prawdę przydatna rzecz. Tobie nawet się opłaci kupić za 50zł i sprzedać za 150zł jak zechcesz.