Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam, taka mała wizka wystawowej sypialni na potrzeby portfolio ;)

sypialnia

Krytyka i komentarze bardzo mile widziane.

Edytowane przez Bohomaz
  • Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie wiem jak on się nazywa, chyba suwany. W szafce jest taki cylinderek z dziurką obracający się dookoła własnej osi a przez dziurkę przechodzi pręcik który jest przymocowany do drzwiczek takim najprostszym zawiasem którym umożliwia mu taki ruch wahadłowy.

Ale żeś mnie zagiął tym pytaniem, ich się już nawet chyba nie produkuje bo szukam i nie mogę znaleźć ale pamiętam, że miałem taki w komodzie.

Napisano

No wszystko fajnie, ale nie masz tego na rysunku..., jak dla mnie masz "zawias" tylko w dolnej krawędzi szafki i dlatego tak mnie on ciekawi bo ja takiego rozwiązania nie znam...

Napisano

Nie pisz mi takich rzeczy skoro znam go z doświadczenia, w cylindrze jest guma czy cuś i stawia opór, po latach jak się wyrobiło to były tylko dwie pozycje ale wcześniej można było zostawić trochę mniej otwarte ;)

Napisano

Ale macie problemy... są takie systemy, montowane na górze szafek, montowane na dole szafek, różne. Tutaj zapewne mamy do czynienia z tym montowanym na dole, z cylindrem obracającym się wokoło własnej osi tak jak pisze Bohomas. Mam barek z takim zamykaniem, i można ustawić front w dowolnej pozycji/nachyleniu. Pozdro.

Napisano

Dla mnie wizka jest oke :) Osobiście nie chciałbym takiego łóżka ... przeraża mnie wizja uderzenia głową w ten drewniany zagłówek ... a podczas "zabaw łóżkowych" często zapomina się o takich drobiazgach :D i guz gotowy :D

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności