Rushhash Napisano 16 Grudzień 2011 Napisano 16 Grudzień 2011 (edytowane) Co tu mówić, wizualizacja domku. Czekam na opinie.By rushhash Edytowane 18 Grudzień 2011 przez Rushhash
arturskoczek Napisano 29 Grudzień 2011 Napisano 29 Grudzień 2011 mi osobiście najbardziej podoba się trawa a nie podoba przede wszystkim totalny brak tekstur który totalnie odrealnia scenę... nie licząc drzew i trawy mam wrażenie że reszta to generic materials :) no i zielona mgła na drugim niepotrzebna...
plasti Napisano 30 Grudzień 2011 Napisano 30 Grudzień 2011 technicznie poprawnie, bardzo fajne pod tym wzgledem, ale do arch fotoreal wizki jest to niestety dalekie pozdro
oley Napisano 30 Grudzień 2011 Napisano 30 Grudzień 2011 Coś mi się widzi, że pojechałeś z krawędziówkami ;) Jak by mi fachowcy tak założyli dachówkę to bym ich pogonił z budowy. Okna dachowe do poprawki ;) wg. tego co narysowałeś woda płynąca po oknie spływa pod dachówki. To samo z kominem woda płynąca po kominie wpływa do budynku. A i jeszcze brama garażowa mnie zastanawia. Jak ona jest zamontowana bo wychodzi ze muru zamiast 36cm jest jakieś 6.
Rushhash Napisano 4 Styczeń 2012 Autor Napisano 4 Styczeń 2012 dzięki wielkie za wszelkie uwagi, kurcze muszę zwracać większą uwagę na detale;-)
Rekomendowane odpowiedzi