Napisano 16 Grudzień 201113 l Co tu mówić, wizualizacja domku. Czekam na opinie.By rushhash Edytowane 18 Grudzień 201113 l przez Rushhash
Napisano 29 Grudzień 201113 l mi osobiście najbardziej podoba się trawa a nie podoba przede wszystkim totalny brak tekstur który totalnie odrealnia scenę... nie licząc drzew i trawy mam wrażenie że reszta to generic materials :) no i zielona mgła na drugim niepotrzebna...
Napisano 30 Grudzień 201113 l technicznie poprawnie, bardzo fajne pod tym wzgledem, ale do arch fotoreal wizki jest to niestety dalekie pozdro
Napisano 30 Grudzień 201113 l Coś mi się widzi, że pojechałeś z krawędziówkami ;) Jak by mi fachowcy tak założyli dachówkę to bym ich pogonił z budowy. Okna dachowe do poprawki ;) wg. tego co narysowałeś woda płynąca po oknie spływa pod dachówki. To samo z kominem woda płynąca po kominie wpływa do budynku. A i jeszcze brama garażowa mnie zastanawia. Jak ona jest zamontowana bo wychodzi ze muru zamiast 36cm jest jakieś 6.
Napisano 4 Styczeń 201213 l Autor dzięki wielkie za wszelkie uwagi, kurcze muszę zwracać większą uwagę na detale;-)