lopez20 Napisano 21 Grudzień 2011 Share Napisano 21 Grudzień 2011 (edytowane) Przymierzam się do kupna monitora czy Dell 23" lcd U2311H to dobry wybór? Ewentualnie zastanawiam się nad benq e2220hd-całkiem dobrze wypada w teście albo IIYAMA 23" X2377HDS-B1 BLACK WIDE IPS [h=1][/h] Edytowane 21 Grudzień 2011 przez lopez20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik8on69 Napisano 21 Grudzień 2011 Share Napisano 21 Grudzień 2011 mam ten monitor della , bardzo mi się podoba. dobra ostrość i kolory. dobra cena jak za taką jakość i rozmiar , jak miałbym biurko kupiłbym sobie drugi taki sam w celu poprawienia komfortu. zadaj konkretne pytanie odnośnie modelu a postaram się odpowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 22 Grudzień 2011 Share Napisano 22 Grudzień 2011 Bierz nowszego U2412M. Słyszałem same pochlebne recenzje. A tego U2311H sam posiadam i bardzo sobie chwalę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość RafalPL Napisano 22 Grudzień 2011 Share Napisano 22 Grudzień 2011 Posiadam ten model i chwale bardzo dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi