damianwz23 Napisano 23 Grudzień 2011 Share Napisano 23 Grudzień 2011 Witam Wszystkich, Jestem poczatkujacym jesli chodzi o 3dsmax i juz na poczatku mojej przygody z nim mam pewne problemy. Mam duza kule wrzucona na scene w sensie na jeden z ekranow i chce wrzucic druga mniejsza kulke w srodek tej duzej kuli, lecz gdy wrzucam ta druga kulke to jest przyslonieta ta duza kula , jest z tylu i nie widac tej malej tylko ta duza ??? co mam zrobic zeby obydwie kule byly widoczne, dzieki z gory za pomoc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porti Napisano 24 Grudzień 2011 Share Napisano 24 Grudzień 2011 zaznacz obiekt i naciśnij alt+x (see through) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianwz23 Napisano 24 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2011 alt+x?????robie tak jak poleciles lecz to nic nie daje , obiekty staja sie jakby takie szare pozbawione kolorow, zaznaczam ze mam zainstalowana wersje 2010 , chodzi mi o to zeby jedna kulka byla w drugiej wiekszej widoczna ,obydwie zeby byly widoczne bo gdy przeciaagam mala kulke w ta duza to ona mi sie chowa z tylu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^.^ Napisano 24 Grudzień 2011 Share Napisano 24 Grudzień 2011 Pobaw się 2 klawiszami F3 i F4 ewentualnie zaznacz dużą kulę kliknij prawy -> object properities -> display as a box. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piko84 Napisano 24 Grudzień 2011 Share Napisano 24 Grudzień 2011 Pobaw się 2 klawiszami F3 i F4 ewentualnie zaznacz dużą kulę kliknij prawy -> object properities -> display as a box. To ja dodam jeszcze klawisz F1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi