Tomaszek16 Napisano 27 Grudzień 2011 Napisano 27 Grudzień 2011 Witam. Jest to mój pierwszy koncept samochodu i powiem, że naprawdę jest to trudny orzech do zgryzienia. Myśle, że w koncepcie znajdziecie błędy techniczne, ale tak jak mówię jest moj pierwszy taki model. Blender,yafaray,PS
Smoku Napisano 27 Grudzień 2011 Napisano 27 Grudzień 2011 Taki Skodo, leksuso opel jak dla mnie. Widzę trochę błędów w modelu. Mogłeś dać większe i lepszej jakości rendery. Podłoże mogłoby być odrobinę refleksyjne. To pierwszy koncept czy ogólnie pierwszy samochód?
Tomaszek16 Napisano 28 Grudzień 2011 Autor Napisano 28 Grudzień 2011 To jest mój pierwszy koncept lecz nie pierwszy samochód, a co do podłoża to faktycznie masz rację, brakuje tam refleksów.
pecet Napisano 28 Grudzień 2011 Napisano 28 Grudzień 2011 To auto nie wygląda jak by było wcześniej projektowane + słaby modeling, każdy element jakby z innej bajki
Napoleon czy'de Napisano 4 Styczeń 2012 Napisano 4 Styczeń 2012 Widzę trochę błędów w modelu. Dobry żart xd
Rekomendowane odpowiedzi