Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Sprawa trochę dziwna, szukam numer Order Number albo Date Order na kartonie od monitora dell 2209 i nie mogę go nigdzie znaleźć, dzwoniłem do pomocy i twierdzą że musi się zaczynać od liczby 17, może ktoś mi łaskawie zrobić zdjęcie jeśli takowe znajdzie i tak muszę podać własny, więc to że ktoś poda swój i tak go nie wykorzystam na czyjąś stratę potrzebuję tylko gdzie on się znajduje.

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

poszukaj na monitorze, gdzieś z tyłu. Czasami wyświetlacze Della mają taką wysuwaną tacke z numerem.

Napisano
  • Autor

tak, jest tacka i nr seryjny który i tak jest potrzebny ale ja chyba byłem ślepy i znalazłem to pod postacią Work Order na kartonie, w pomocy ciągle o date order i order number. Swoją drogą dlaczego oślepłem na czas szukania numeru ?. To chyba zdenerwowanie, pierwszy raz coś wysyłam na gwarancję 6 ciemnych kropek na białym tle i niebieskim. Zobaczymy jak sobie poradzi z tym Dell.

Napisano
  • Autor

Dziś

Rano dotarł nowy monitor,wszystko byłoby ok gdyby nie to, że ma już 2 martwe piksele to ramka na dole jest wybrzuszona przez co ma się wrażenie z starych monitorów crt gdzie trzeba było korygować geometrię. Dzwoniłem i muszę zdjęcia zrobić i przesłać w celu weryfikacji, jeśli będzie źle to prześlą kolejny