bojar Napisano 12 Styczeń 2012 Share Napisano 12 Styczeń 2012 Witam, mam taki pilny problem, kto pomoże dostanie bonusa :) Robię rendery w wysokiej rozdzielczości w Vrayu z GI i tak w rendere gubi mi np małe literki niektóre, a cieniutkie kreski np. wykresu są przerywane . Potrzebuje pilnie pomocy pomóżcie proszę muszę do 21:30 wysłać projekty a została mi tylko jedna scena do wyrenderowania :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 12 Styczeń 2012 Share Napisano 12 Styczeń 2012 stawiam ze masz ustawiony anty aliasing na Adaptive subdivision i Min masz na -1. Albo zmien na adaptive DMC albo podnies to -1 wyzej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bojar Napisano 12 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2012 Tak to to ! :) Brawo :) Jak się mogę odwdzięczyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 12 Styczeń 2012 Share Napisano 12 Styczeń 2012 Kliknij mu w serduszko pod nickiem i napisz tam coś miłego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bojar Napisano 12 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2012 Poszło :) Dzięki Lucek, dawno tu nie byłem oj dawno ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi