maciekG Napisano 15 Styczeń 2012 Napisano 15 Styczeń 2012 Tygodniowy Speedpainting #134 - transport przyszłości trochę może niezgrabny tytuł, ale zgrubsza wszystkie latające samochody, pod-racer'y, podniebne pociągi, poduszkorolki czy inne windy orbitalne mile widziane! bądźcie twórczy :) Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. Dziergamy do...: 22.01.2012
EthicallyChallenged Napisano 17 Styczeń 2012 Napisano 17 Styczeń 2012 mi tez sie temat podoba tylko nie wiem czy zrozumialem jak trzeba :D
maciekG Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Napisano 17 Styczeń 2012 wg. mnie jak najbardziej :) zresztą nasz TSP ma długą tradycję swobodnych interpretacji tematu..
Itsuma Napisano 19 Styczeń 2012 Napisano 19 Styczeń 2012 Witam po raz pierwszy. Moim zdaniem żadne pojazdy. Przemieszczać będziemy się teleportami :) Nie do końca takie jakbym chciał, ale 1,5h, to 1,5h. Powodzenia wszystkim
ldr Napisano 19 Styczeń 2012 Napisano 19 Styczeń 2012 (edytowane) Hej, takie tam wypociny. Edytowane 19 Styczeń 2012 przez ldr Obrazek
badfood Napisano 20 Styczeń 2012 Napisano 20 Styczeń 2012 (edytowane) godzina czterdzieści, ale z przerwą na papierosa i wieszanie prania:) Edytowane 20 Styczeń 2012 przez badfood
maciekG Napisano 23 Styczeń 2012 Autor Napisano 23 Styczeń 2012 hej..fajnie, że tyle rysunów....niestety mam dziś obronę, więc duża szansa, że nie dam rady sondy postawić :/ (trochę nieskojarzyłem dat :]) także pewnie jutro dopiero..... pzdr.600
maciekG Napisano 24 Styczeń 2012 Autor Napisano 24 Styczeń 2012 hehe dzieki! wszystko do przodu..sonda już wisi
Rekomendowane odpowiedzi