Napisano 15 Styczeń 201213 l Tygodniowy Speedpainting #134 - transport przyszłości trochę może niezgrabny tytuł, ale zgrubsza wszystkie latające samochody, pod-racer'y, podniebne pociągi, poduszkorolki czy inne windy orbitalne mile widziane! bądźcie twórczy :) Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. Dziergamy do...: 22.01.2012
Napisano 17 Styczeń 201213 l Autor wg. mnie jak najbardziej :) zresztą nasz TSP ma długą tradycję swobodnych interpretacji tematu..
Napisano 19 Styczeń 201213 l Witam po raz pierwszy. Moim zdaniem żadne pojazdy. Przemieszczać będziemy się teleportami :) Nie do końca takie jakbym chciał, ale 1,5h, to 1,5h. Powodzenia wszystkim
Napisano 19 Styczeń 201213 l Hej, takie tam wypociny. Edytowane 19 Styczeń 201213 l przez ldr Obrazek
Napisano 20 Styczeń 201213 l godzina czterdzieści, ale z przerwą na papierosa i wieszanie prania:) Edytowane 20 Styczeń 201213 l przez badfood
Napisano 23 Styczeń 201213 l Autor hej..fajnie, że tyle rysunów....niestety mam dziś obronę, więc duża szansa, że nie dam rady sondy postawić :/ (trochę nieskojarzyłem dat :]) także pewnie jutro dopiero..... pzdr.600