Mortom Napisano 13 Lipiec 2004 Napisano 13 Lipiec 2004 Witam wszystkich zainteresowanych :) Tym razem zaprezentuje wam projekt wykonany wyłączne myszkom :) (a jak by się ktoś pytał czemu myszką a nie tablecikiem to odpowiadam: SZUKAM SPONSORA KTÓRY ÓW TABLET MI ZREFUNDUJE-no chyba że prace dzieś załapie to już za niedługo bede szcześliwy i męki sie skończą) spędziłem nad nim ok 10 godzin (ten kto nie rysował myszkom niewie co to za masmixacja). Żadne cacko to nie jest ,jest tam pare wad, ale ogulnie to projekt zakańczam i pozostaje mi tylko jeszcze trochi nad tłem posiedzieć i dorysować siakich rozbity pojazd w tle i to bedzie tylu! Mam nadzie że nie zbłaźnie się wżucając tego jpg\'a na forum (krytyki) Trochi mi sie ten jpg rozmazał no ale trudno albo jakość albo ilość :( [Wyedytowany dnia 13-7-2004 > Mortom]
Marcin Napisano 13 Lipiec 2004 Napisano 13 Lipiec 2004 od dawna wiedzialem ze interia sux u mnie 1.6 kb/s eh co do pracki..... hmm niezgadzam sie co do odbic w wodzie sa troszke oszukane i pusto tam troszke z tylu
smart Napisano 13 Lipiec 2004 Napisano 13 Lipiec 2004 fajną główkę ma postać ,przypomina mi się flim Jima Hensona \"DARK CRYSTAL\"
Carioca Napisano 14 Lipiec 2004 Napisano 14 Lipiec 2004 Jak nawykonane myszą to bardzo fajne. A jak mówisz że jest lekko rozmazany to potraktuj go filtrem Paint Daubts (pociągnięcie pędzlem w ps)
Mortom Napisano 14 Lipiec 2004 Autor Napisano 14 Lipiec 2004 ale to jpg go rozmazał, orginał jest czyścutki i ostry jak żyletaka a jeśli chodzi o Paint Daubts to tą technike też obczułem ale nie trzeba jej w tym przypadku stosować :) Pozdrawiam i dzięki
Ka21k Napisano 14 Lipiec 2004 Napisano 14 Lipiec 2004 Ja w 10 godzin to pewnie tylko niebo bym narysował :D Bardzo mi sie podoba. Biore przykład :)
Mortom Napisano 14 Lipiec 2004 Autor Napisano 14 Lipiec 2004 Mały update rysunku!! Z konceptem tła :) [Wyedytowany dnia 14-7-2004 > Mortom]
Rekomendowane odpowiedzi