Napisano 18 Styczeń 201213 l Witam Chciałem dać do oceny ciężarówkę DAF. Robiłem ją jeden dzień. Proszę o opinię :)[ATTACH=CONFIG]84064[/ATTACH]
Napisano 18 Styczeń 201213 l No całkiem ciekawie wygląda, delikatnie krzywa chyba przy drzwiach kabina. Poza tym ładnie się prezentuje, chociaż mogłobybyć ciut jaśniej i ciekawsze studio. To chyba Twoja wizja, albo spory tunning chyba nie widziałem takiej na drodze co nie zmienia faktu, że chętnie bym zobaczył nawet na takich oponkach i felgach :) Pzdr. illusion
Napisano 18 Styczeń 201213 l Nigdy nie widziałem takiego Dafa... Gdyby nie napis na masce to bym sie nigdy nie domyślił, że to DAF, prędzej jakiś starszy MAN wywrotka.
Napisano 18 Styczeń 201213 l Autor Jakby co to korzystałem z blueprintów :) Przód dodaję w załączniku.
Napisano 18 Styczeń 201213 l Ten "daf" jest bardziej podobny do chińskich wynalazków niż do tych holenderskich ciężarówek.
Napisano 18 Styczeń 201213 l No to chyba troszkę uprościłeś kabinę, więc może niech lepiej zostanie jako prototyp :) Jak dla mnie jest ok, połączenie starego z nowym się udało. pzdr. illusion
Napisano 20 Styczeń 201213 l Hej Poproszę o więcej takich DAF`ów, szczególnie na naszych drogach :) Ciekawy model, wszystko w jeden dzień, ładnie musiałeś przysiąść, tak czy mać i do przodu. Pozdrawiam.
Napisano 26 Styczeń 201213 l To jakiś bardzo stary DAF jest, o ile to w ogóle DAF. Wygląd nieco sugeruje serie 95, ale szczegóły się różnią. Natomiast mogę polecić blueprinty ogólnie dostępne na stronie DAFa, w zakładce nazywanej w deseń "materiały dla zabudowców". Kiedy przeglądałem ich stronę, były tylko modele serii z literami z przodu, cyfry dalej, np. XF95, natomiast ja potrzebowałem printa serii, gdzie numer był pierwszy, konkretnie 85CF. Napisałem maila i dostałem w dużym rozmiarze, dobry rysunek.