walmord Napisano 19 Styczeń 2012 Napisano 19 Styczeń 2012 poniżej daję linka do protestowego artykułu na temat lekceważenie przez Polska Akademię Filmową filmów animowanych. Treść wzbudza słuszny gniew, szczególnie list Wojtka Wawszczyka http://24klatkinasekunde.blogspot.com/2012/01/animowany-orze-nie-pofrunie.html jednak ciągle jesteśmy "sto lat za murzynami", amerykańska Akademia nie miała problemu w nominowaniu "Toy Story 3: w kategorii najlepszy film fabularny.
CzAk1 Napisano 19 Styczeń 2012 Napisano 19 Styczeń 2012 Cóż...no jest aferka. Ogólnie myślę, że w Akademii pracują ludzie "bez szkoły" i to później tak się kończy...
czaps Napisano 19 Styczeń 2012 Napisano 19 Styczeń 2012 Zróbmy coś z tym Panowie i Panie. Z reguły nie lubię gadać za dużo ale tym razem to już zawrzało we mnie po prostu ! Zakrawa mi to na klimaty rodem z Rejsu, Misia typu : nie oddam Panu płaszcza i co Pan mi zrobi ???? ....Szok .... pozdro czaps
biglebowsky Napisano 20 Styczeń 2012 Napisano 20 Styczeń 2012 W obecnych czasach kuriozalne. Tłumaczenie oczywiście niedorzeczne. Nie widziałem JJ, może zły film, może nie. Tekst że nie jest to film fabularny a animowany świadczy o głębokiej indolencji. Z Toy Story 3 już nie było kłopotu, ale z Gdzie jest Nemo i Iniemamocnymi był.
Rekomendowane odpowiedzi