Napisano 19 Styczeń 201213 l poniżej daję linka do protestowego artykułu na temat lekceważenie przez Polska Akademię Filmową filmów animowanych. Treść wzbudza słuszny gniew, szczególnie list Wojtka Wawszczyka http://24klatkinasekunde.blogspot.com/2012/01/animowany-orze-nie-pofrunie.html jednak ciągle jesteśmy "sto lat za murzynami", amerykańska Akademia nie miała problemu w nominowaniu "Toy Story 3: w kategorii najlepszy film fabularny.
Napisano 19 Styczeń 201213 l Cóż...no jest aferka. Ogólnie myślę, że w Akademii pracują ludzie "bez szkoły" i to później tak się kończy...
Napisano 19 Styczeń 201213 l Zróbmy coś z tym Panowie i Panie. Z reguły nie lubię gadać za dużo ale tym razem to już zawrzało we mnie po prostu ! Zakrawa mi to na klimaty rodem z Rejsu, Misia typu : nie oddam Panu płaszcza i co Pan mi zrobi ???? ....Szok .... pozdro czaps
Napisano 20 Styczeń 201213 l W obecnych czasach kuriozalne. Tłumaczenie oczywiście niedorzeczne. Nie widziałem JJ, może zły film, może nie. Tekst że nie jest to film fabularny a animowany świadczy o głębokiej indolencji. Z Toy Story 3 już nie było kłopotu, ale z Gdzie jest Nemo i Iniemamocnymi był.