Pawlito Napisano 22 Styczeń 2012 Napisano 22 Styczeń 2012 (edytowane) Witam wszystkich. To już najwyższy czas aby zaprezentować skończoną pracę. Model trochę słabuje miejscami, widać teraz jak się przyjrzeć. Następne będą lepsze. Daję teraz wersję fabryczną, później zamieszczę jeszcze hardtopa i tego driftingowego po małych poprawkach. Soft: 3ds Max 2012 + mental ray, Photoshop Moje podziękowania dla osób udzielających się w wątku z wipem, a w szczególności dla rzubra i illusiona. Uploaded with ImageShack.us Do następnego. Edit: zapowiadane dwie wersje. --- Uploaded with ImageShack.us Edytowane 24 Styczeń 2012 przez Pawlito
Smoku Napisano 22 Styczeń 2012 Napisano 22 Styczeń 2012 Nie będę rozpisywał się co jest źle bo na pewno wiesz jeśli chodzi o model . Ale generalanie jest bardzo ładny. Dużo detalu i w ogóle. Materiały mają się trochę gorzej. Przede wszystkim pomarańczowy plastik kierunkowskazów wygląda dziwnie to sam tyczy się czerwonych kloszy w tylnych lampach. Lustro w lusterkach wygląda jakby blurowało odbicia albo chociaż nie miało czego odbijać. Nad materiałami wnętrza też mogłeś jeszcze trochę posiedzieć bo od foteli przez kierownice po osłonki przeciw słoneczne to wszystko jeden materiał jest, a przynajmniej tak wygląda i w dodatku przypomina plastik. Lakier wg mnie wygląd ładnie chociaż nie studyjnie. Samo studio nawet spoko tylko wzory na ziemi nie pasują przez chwilę myślałem że to jakieś sample są. A na oponach są jakieś dziwne bliki trochę mało gumowo wyglądają też bardziej palstikowo. No ale ja się nie znam :] to tylko luźne spostrzeżenia. Pozdrawiam i powodzenia przy następnym modelu :)
rzubr Napisano 28 Styczeń 2012 Napisano 28 Styczeń 2012 Gratuluje ukonczenia modelu,co do niego samego to-jest naprawde ladny,nie biorac pod uwage tych malych nierownosci.Najbardziej do gustu przypadla mi wersja cabrio i faktycznie prezentuje sie najlepiej.Sam wiesz co jest nie tak i w jakich miejscach,nie widze potrzeby pisania tego:)Po prostu jeszcze raz gratuluje.Jak sam stwierdziles,nastepne modele beda jeszcze lepsze:).Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi