Salvator Napisano 14 Lipiec 2004 Napisano 14 Lipiec 2004 Jestem podczas próbnej instalacji Aurox\'a (polski linux). Od jakiegoś czasu szukałem oprogramowania na tą platformę i stworzyłem pewną listę. 3D : Blender + Yafrey + Wings 3D 2D : GIMP Video (nie jestem jeszcze pewien) : Cinerella Wszystkie są darmowe. Chciałbym poznać wasze zdanie na temat takiego pakietu.
kru Napisano 14 Lipiec 2004 Napisano 14 Lipiec 2004 brakuje ci czegos pod wektory: sodipodi, inkscape no i do postprodukcji: shake (ale nie darmowy)
Salvator Napisano 14 Lipiec 2004 Autor Napisano 14 Lipiec 2004 faktycznie, zapomniałem o sodipodim. A co do postprodukcji... nie znalazłem darmowych(dobrych) progsów, a co za tym idzie, nie będzie nowej Katedry ;]
tweety Napisano 14 Lipiec 2004 Napisano 14 Lipiec 2004 Chodzą pogłoski, że ma wyjść Softimage na Linuxa (ale to nie potwierdzone informacje).
RK Napisano 14 Lipiec 2004 Napisano 14 Lipiec 2004 Amapi 3d - była wersja pod Linuxa, Maya zdaje się też chodziła na Unixie...
Bzyku Napisano 14 Lipiec 2004 Napisano 14 Lipiec 2004 softimage|XSI byl jest i bedzie na linuxa tak jak maya.
Rekomendowane odpowiedzi