Gość eToR Napisano 25 Luty 2003 Napisano 25 Luty 2003 Mam pytanko, ilu z was używa MAXA do robienia scen 3D do filmu amatorksiego?
Gość eToR Napisano 26 Luty 2003 Napisano 26 Luty 2003 to moze inaczej: ilu z was robi tesh swoje filmy (kamerą) i używa maxa do robienia roznych scen 3d do swoich filmów?
Garret Napisano 1 Marzec 2003 Napisano 1 Marzec 2003 Witam Ja używam !!! Oto taka sobie scene jeszcze niedokończona... Pozdrawiam Garret Bywaj!
Gith Napisano 1 Marzec 2003 Napisano 1 Marzec 2003 Greetings! Masa, Garret :D Ja chcialem kiedys cos podobnego zrobic ale kumpel nigdy nie mial czasu :( Moze w te wakacje cos mi sie uda... Pozdrawiam Gith P.S. Garret, jak zrobiles Force Lightning? Jakis plug?
Garret Napisano 2 Marzec 2003 Napisano 2 Marzec 2003 Witam Force Lightning\'a zrobiłem w After Effect\'cie. Według mnie lepiej się go tam animuje no i wogóle. Miecze są tylko zrobione w MAX\'ie. Zderzenia mieczy (błyski) robie też w MAX\'ie bo mam większe pole manewru niż w AE. Proste flary takie jak tu robie w AE gdyż o wiele łatwiej je animować. Kręciliśmy to zwykła (analogową) kamerą i zgrywaliśmy cienkim tunerem dlatego jakość nagrania jest okropna. Ale kumpel załatwił już cyfrówkę i w wakacje będziemy może coś nagrywać. Teraz niebardzo bo czeka mnie maturka :-) A Tobie o jakie filmy chodzi??? Jakie chciał byś kręcić??? Pozdrawiam Garret Bywaj!
Garret Napisano 2 Marzec 2003 Napisano 2 Marzec 2003 Słyszałem o jakimś pluginie Lightning, ale nie mam pojęcia jak on działa i jakie daje efekty? Może ktoś go używał?? I jak jest z jego animacją?? Pozdrawiam Garret
imprecis Napisano 2 Marzec 2003 Napisano 2 Marzec 2003 Na tym plugu rewelacyjnie sie nie znam, posiadam go i prosto sie animuje blyskawice, jednak wg mnie nie opyla sie wydawac 100$ na tego pluga bo w 3 min mozna uzyskac taki efekt dzieki splainom, jesli chodzi o animacje to tutaj gorzej (splainy) w animacji blyskawic ten plugin jest doskonaly
Garret Napisano 3 Marzec 2003 Napisano 3 Marzec 2003 Możesz umieścić jakieś screena z efektem tej błyskawicy??
Rekomendowane odpowiedzi