Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jestem ciekaw jakie macie na to patenty. Od czego zacząć ?

Czy można to sensownie zrobić za pomocą morphmap ? Czy są jakieś gotowe rozwiązania ?

W moim przypadku postacie będą naprawdę niewielkie. Pracuje od pewnego czasu nad hobbystyczną

wizualizacją http://www.youtube.com/watch?v=fNE-pbAWRAQ&list=UUpm9JzAWCIJ8Xel7wTJ8JjQ&index=1&feature=plcp i chciałbym ją trochę ożywić sporymi ilościami poruszających się w oddali prostych modeli.

Próbowałem trochę z darmowymi plikami mo-cap ale całość często nie działa jak należy i jest z tym sporo roboty.

Może jest jakieś prostsze rozwiązanie które ktoś kto nie ruszał nigdy na poważnie animacji postaci mógłby użyć ?

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

moze na forum Kray bedzie wiecej info w tym temacie?

Troszke ponura ta wizualizacja ale widzialam poprzednie testy Truso i tam super wszystko wyglada :)

SUPER, ze zawitales na max3D! Twa wiedza na pewno się TU przyda :))))

Napisano
  • Autor

Wizualizacja ponura. Pogoda pod psem. Zmiana pogody to jednak trzy kliknięcia. Zrobiłem na smutno bo chciałem mieć neutralne kolory i widzieć co tam mi się może ewentualnie wyróżniać/wybijać. Całość jest nadal w powijakach i odwiedzana w doskokach w wolnych chwilach których niestety mam bardzo mało. Już przeskakuje na forum Kraya.

Napisano

Hi Fazi69, oglądałem twoje modelowanie aut, fajnie ci to wychodzi, wrzuć gdzieś a real time na pewno ktoś skorzysta a i ja chętnie bym zerknął od czasu do czasu