Napisano 15 Lipiec 200420 l Jak na poczatek to bardzo fajnie ci to idze. ale jeszcze duzo detali przed toba :P nie sadzisz ze te wybrzuszenie po prawej stronie powinno byc troche wieksze ?
Napisano 16 Lipiec 200420 l Autor wybrzuszenie jest chyba ok, poniewaz wszysko dokladnie mierze skalowka :-)
Napisano 16 Lipiec 200420 l nio TIMOTI chyba tak bo u mnie tez nic ,chyba ze forum buga ma ale watpie
Napisano 18 Lipiec 200420 l Autor poprzednich plikow ja tez nie widze, ale wrzucam nareszcie UPDATA tylu aparatu.
Napisano 18 Lipiec 200420 l Autor w jaki sposob moge wykonac napisy na obudowie lub jakies nadrukowane znaki
Napisano 18 Lipiec 200420 l wydaje mi sie ze powinienes to nabazgrac na texturze. Ale mozesz tez napisac text i jednym z nazedzi booleana ale nie pamietam dokladnej nazwy wiec sry , ale i tak napewno znajdziesz
Napisano 18 Lipiec 200420 l O juz widze. Przynajmniej to ostatnie. W innych dzialach tez nic nie widze. Co do aparatu to nic dodać nic ująć, ale ocene pozostawiam fachowcom :D
Napisano 18 Lipiec 200420 l może być ale ja jeszcze bym popracował nad szczegółami i detalami napewno z teksturkami i ze światłem będzie cool
Napisano 19 Lipiec 200420 l Napisy teksturą. A wypukłości o nierównomiernych kształtach to cut + extrude.