Descileus69 Napisano 16 Luty 2012 Share Napisano 16 Luty 2012 (edytowane) Czesc, Szanowna ekipo! Dawno mnie nie bylo na forum , duzo roboty i takie tam duperele. Widze ze poziom sie konsekwentnie podnosi ... tak ze chcialbym poznac wasza opinie o kilku rzeczach, ktore ostatnio zmajstrowalem.Nie jest to do konca 2D , chociaz to obrazki , to kadry z teledysku ktory wlasnie dociagnalem do konca. Sorki ze nie ma polskich znakow ale windows 7 w ruskim stylu ignoruje polskie znaki. Klip mozecie oblukac na Tubie Do waszej krytyki podrzucam pare screenow z clipu , co sadzicie o nich , jak podoba sie stylistyka i takie tam ?! Pamietajcie ze kadry sa w ruchu tak ze to co jest rozmyte zapewnie sie rusza ;) Robota Solowa... Wiec tak: To by bylo na tyle , na razie tyle mi sie udalo wystawic. Zdjecia w greenboxie , compo w Afterze , modeling w 3dsmaxie i takietam...no i Photoshop... Co o tym myslicie?! Z gory dzieki! i do uslyszenia! Desc Edytowane 21 Luty 2012 przez Descileus69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monttsserat Napisano 17 Luty 2012 Share Napisano 17 Luty 2012 Hm, choćbym chciała nie umiem fachowo tego ocenić, bo nigdy się fotografiką nie zajmowałam. Ale jakoś tak nikt się jeszcze nie zabrał, by choć jednym słowem się odezwać, no ale późno dosyć dodałeś to i jeszcze młoda godzina. Tak szczerze, to nie mam żadnych: ani negatywnych ani pozytywnych odczuć co do twoich prac. Po prostu nie mam pojęcia co o nich sądzić. Jedyne co mi przychodzi na myśl, to chyba musiałeś się nad nimi nieźle napracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 17 Luty 2012 Share Napisano 17 Luty 2012 Niektóre sceny fajnie się prezentują, ale generalnie jest dla mnie zbyt jarmarcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Descileus69 Napisano 21 Luty 2012 Autor Share Napisano 21 Luty 2012 (edytowane) Eh , cos widze ze wrazenia materialy zaaaa...dobrego nie zrobily:). No nic! podrzucam teczke prac w postaci filmiku, sie przez pare lat nazbieralo makulatury ;). Pozd.:) Edytowane 21 Luty 2012 przez Descileus69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi