Gość raminez Napisano 27 Lipiec 2004 Napisano 27 Lipiec 2004 siodelko nie jest do wywalenia jak moze byc rower bez siedzienia czy na takimjezdzisz jak tak to ci szczeze wspolczuje a swaitlo jest retro ...postac pierwszo planowa mocno zaznaczona wsiatlim poniewaz tekstura na plastkikowym manekinie nie jest konieczna:) tak mi sie wydaje
illy Napisano 27 Lipiec 2004 Napisano 27 Lipiec 2004 wlasnie chodzi mi o to: w normalnym rowerze masz rure pod siodelkiem i uwiera a tutaj?!?! sama klasa:D idealny profil
everyman Napisano 27 Lipiec 2004 Napisano 27 Lipiec 2004 tlo mi sie nie podoba :-( bardziej odpowiadal mi pomysl z szarymi stalowymi barwami urozmaiconymi o czerwien... szkoda ze nie poszedles w tym kierunku ale coz zobaczymy co z tego wyjdzie... pracuj dalej... pozdro
leander Napisano 27 Lipiec 2004 Napisano 27 Lipiec 2004 ale pochodz sobie wzrokiem po obrazku, ta biel na skorze jest ostatnim miejscem gdzie chcesz go zatrzymac. Razi. A mialo przyciagac, przynajmniej z tego co doradzal Kris_R i chyba taki byl zamysl
Gość raminez Napisano 27 Lipiec 2004 Napisano 27 Lipiec 2004 wydaje ze wzrok skupiasz na tym co sie swieci nie to co ciemne ...ale czy razi ????moze staram sie pokazac to z mocniejszym sietle...wiesz gdyby ta postac byla lekko podswietlona byla by trudno zauwarzalna ...a tak to ??? wiesz mam taki poradnik pana John Hedgeoce fotograf swiatowej slawy autor kilku ciekawych ksiazek..glownie On wykozystuje to w fotografii czarno bialej czasami nazywa to pseudosolaryzacja pozdro i dzieki za uwagi nieomieszkam ich wyprubowac nara
leander Napisano 27 Lipiec 2004 Napisano 27 Lipiec 2004 ramirez: nie sadze, zebys znalazl choc jeden przepał w fotografiach Hedgecoe. Przeswietlenia znajdziesz co najwyzej w dziale "błedy". Nie ma nic przyjemnego i przyciągającego w bialych plamach.
Gość raminez Napisano 1 Sierpień 2004 Napisano 1 Sierpień 2004 Mysle i sam stwierdzam ze to juz koniec tekstury i swiatlo i odbicie na lustrze takie jakie chcialem ...wiec tak ...koniec ...niewiem moze jeszcze jakies uwagi ..???
wooka Napisano 1 Sierpień 2004 Napisano 1 Sierpień 2004 Ogolnie pomysl fajny ioryginalny ale mam zastrzezenia co do budowy roweru. Wydaje mi sie ze jak ktos na tym usiadzie to sie wywruci na zad. Tylne kolo powinno byc chyba bardziej z tylu. Niewiem czy ktos juz tego nie pisal bo nieczytalem wszystkiego, ale takie sa moje zastrzezenia. Serdecznie pozdrawiam. Cocojambo
Gość raminez Napisano 1 Sierpień 2004 Napisano 1 Sierpień 2004 jest on futurystyczny niem a zasad ale ma on ksztalt roweru ...niesadzisz ze da sie obliczyc matematycznie ustawienie ludzkiego ciala zamiat ramy (a nawet jakby sie dalo to czy w tej chwili jest on potrzebny ) ...chyba niebardzo ...wiec nietrzeba sie zastanawiac nad technicznymi niuansami tylko pomyslem na wykonanie tematu " Ujezdzic Kbiete" ... dzieki nara
kolegaalek Napisano 2 Sierpień 2004 Napisano 2 Sierpień 2004 Trochę to takie nijakie:( Ale z zielonym światłem lepiej! _________________ SansSerif: JAkie ty linki dajesz?:)
Gość raminez Napisano 2 Sierpień 2004 Napisano 2 Sierpień 2004 tO JEST DEFINITYWNY KONIEC I ...NIEZMIENIAM NIC DZIEKI ZA WSZYSTKIE ZA I ZA PRZECIW ..NARAZIE
Batou Napisano 2 Sierpień 2004 Napisano 2 Sierpień 2004 Mi się osobiście nie podoba i to nawet nie dlatego że nie trawię takiej tematyki. Cały obrazek zlewa się w mało atrakcyjną całość. Zamiast wyeksponować główny temat pracy, podkreśliłeś tło które szczerze mówiąc nie wygląda za dobrze. Detale samego "roweru" giną w czarnych plamach 2 - 3 planu. Zamiast "walnąć prosto z mostu" połowę ukrywasz w cieniach a drugą gubisz w przytłaczającym tle. Dziwne światło i kompozycja (chyba trochę nie przemyślana) Czuć tu namiastki ciekawej atmosfery... pomysł oryginalny. Może po prostu nie łapię o co w tym wszystkim chodzi :).
honzik Napisano 3 Sierpień 2004 Napisano 3 Sierpień 2004 oz ja pierdykam - co za pracka - ciekawe jakby ta pani wyglądała gdyby była wkomponowana w starodawny bicykl :-) ogólnie pracce czegos braQje - mysle ze powodem jest ustawienie kamery ale to juz Finał więc nie będe sie czepiał - - - pozrdowionka
kingwins Napisano 3 Sierpień 2004 Napisano 3 Sierpień 2004 Zupełnie tego nie rozumiem, to na pewno jest prawdziwa sztuka! ;)
Gość raminez Napisano 3 Sierpień 2004 Napisano 3 Sierpień 2004 dziekiz aposty ..wiesz niejestem operatorem kamery i niewyszlo najlepiej ale ...staralem sie :) dzieki i nara
qcoe Napisano 4 Sierpień 2004 Napisano 4 Sierpień 2004 mi sie osobiscie tez nie podoba. kobitka z rowerem całkiem całkiem, nie czytałem całego wątku :) ty ją modelowałes czy Poser ? textury definitywnie do poprawy no i jakos pusto tam ... to jest tylko moje odczuce ... Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi