gaciu000 Napisano 26 Luty 2012 Share Napisano 26 Luty 2012 Witam W ramach ćwiczeń i szlifowania warsztatu postanowiłem zrobić kilka wizualizacji domu w Pyskowicach autorstwa Medusagroup. Praca nad wizualizacjami trwała kilka miesięcy z długimi przerwami na sesje, projekty na uczelni i inne zlecenia. Starałem się wycisnąć co się da z tego obrazka bo mój komputer nie jest w stanie udźwignąć już więcej geometrii :) . Soft to : 3ds max + Vray, Photoshop i After Effects . Proszę o konstruktywną krytykę i komentarze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 26 Luty 2012 Share Napisano 26 Luty 2012 Bardzo fajnie Ci to wyszło, ale krzesła na ostatnim psują kompozycje. Ile Ci sie liczyło to ? i na czym :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaciu000 Napisano 26 Luty 2012 Autor Share Napisano 26 Luty 2012 Dzięki. Czas to ok 4-5 godzin na ujęcie, ale większym problemem była ilość geometrii i obiektów proxy, mój komputer ledwo to udźwignął. A sprzęt to laptop Toshiba z Dual Core 2,1ghz, 4gb ramu i grafiką Ati 512mb ( grafika chyba nie ma znaczenia ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturskoczek Napisano 26 Luty 2012 Share Napisano 26 Luty 2012 wg mnie trzecie super, trawa świetna na trzecim. Na pierwszym i drugim ma trochę zbyt wyraźny wzór (ja również z tym walczę). No i na pierwszym trochę zbyt mocna aberracja, ale ogólnie bardzo ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaciu000 Napisano 27 Luty 2012 Autor Share Napisano 27 Luty 2012 Dzięki, do trawki faktycznie przydałoby się zrobić jakąś dodatkową "kępkę" żeby urozmaicić podłoże, zieleń to duży i wymagający m.in. sprzętowo temat, ale będę z nim walczył. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 jak nie robisz mega zoomów , to dalszy plan możesz mniej posiać proxy a wrzucić ładną trawkę na vraydips mod na wypełnienie , powinno pomoc Ci to udzwignąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c4rl0s Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 dla mnie ekstra i duży plus za jacka zdrówko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaciu000 Napisano 29 Luty 2012 Autor Share Napisano 29 Luty 2012 Dzięki, Jack pasuje do każdej sceny i zawsze poprawia kompozycję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi