piotrek6896 Napisano 26 Luty 2012 Napisano 26 Luty 2012 Witam! nie wiem czy to odpowiedni dział ale... mam problem z rendeingiem wszelkiego rodzaju wideo z wyżej wymienionego programu. Albo robi mi jakieś paski, ale jakość leci na łeb na szyje pomimo braku kompresji. A z jakąkolwiek kompresją film wygląda jak rip z kamery, natomiast jak wiadomo bez jego rozmiar jest gigantyczny. Czy jest to wina jakiś kodeków czy też jest w premierze coś o czym nie wiem... Jeśli można proszę o polecenie dobrych kodeków...
Lucek Napisano 26 Luty 2012 Napisano 26 Luty 2012 Na takie pytanie nie da się jednoznacznie odpowiedzieć. Powiedz jaki materiał montujesz i do jakiego chcesz go wyrenderować.
piotrek6896 Napisano 26 Luty 2012 Autor Napisano 26 Luty 2012 obojętnie czy montowałem klatki, czy też pliki .mov czy .avi caly czas jest to samo. Renderować do .avi
piotrek6896 Napisano 26 Luty 2012 Autor Napisano 26 Luty 2012 Zauważyłem że w ogóle mam jakiś problem z kodekami bo pomimo instalacji nie mam w programie ich do wyboru. na win 7, 64-bit
Godzil Napisano 8 Marzec 2012 Napisano 8 Marzec 2012 Proponuję instalować codeci 32 bitowe, mnie to pomogło. I jeśli premiere masz 64 bitowego, spróbuj na 32 bitach również.
Rekomendowane odpowiedzi