dizek Napisano 26 Luty 2012 Share Napisano 26 Luty 2012 Witam , chciałbym się dowiedzieć jak zrobić rig tych robotów z matrixa.Szukam na necie różnych tutoriali i nie potrafię znaleźć odpowiednich.Według was jakimi narzędziami to zrobić ?? może jest jakiś plugin , który bardzo by ułatwił sprawę , słyszałem o CAT (jakiś motion builder) ale nie wiem czy bede w stanie osiągnać cel dzięki temu , licze na waszą pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacob Napisano 26 Luty 2012 Share Napisano 26 Luty 2012 (edytowane) polecam zapoznać się jeszcze z tym http://joleanes.com/technical_stuff/ProceduralAnimation_Experiment_4_Sentinel.php Edytowane 26 Luty 2012 przez jacob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dizek Napisano 26 Luty 2012 Autor Share Napisano 26 Luty 2012 (edytowane) wiem , ale dużo mi to nie mówi , jak potem mam poruszać cały obiekt ? żeby macki poruszały się za nim ? @edit , zapoznałem się , i myślisz ze za pomocą tego skryptu idzie to zrobić aby to miało ręce i nogi ? Edytowane 26 Luty 2012 przez dizek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi