Mateusz Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 Przedstawiam wam Kubusia, twór Zbrush'a 1,5 i Corela PP11 Kubuś ma oczowklęs, 700pixeli wysokosci, 402 w pasie i waży tylko 62,3KB (jest anorektykiem)
blood_brother Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 On wcale, ale to wcale mnie nie przypomina:P A co do pracki to tak namieszales tym corelem ze ciezko wylowic co jest 2d a co 3d. No i te czarne kontury mi srednio pasuja kolorystycznie. A tak po za tym to calkiem przyjemne dla oka:) Takie abstrakcyjne:) Pozdro
Gość ozo Napisano 19 Lipiec 2004 Napisano 19 Lipiec 2004 Owszem, abstrakcyjne :). Szkoda tylko że nie bardzo rozumiem o co w tym wszystkim chodzi. Ale cóż napewno miałeś sporo zabawy z tą grafiką, wiec jestem jak najbardziej za dobrą zabawą :).
SiD Napisano 19 Lipiec 2004 Napisano 19 Lipiec 2004 Fuuuuu ten kubus albo nie jest czlowiekim albo jest cholernie stary hehehe :D
Mateusz Napisano 19 Lipiec 2004 Autor Napisano 19 Lipiec 2004 SiD: jasne ze kubus niejest czlowiekiem... to byt wirtualny...
SiD Napisano 21 Lipiec 2004 Napisano 21 Lipiec 2004 No to buahahaha kim jest kubis... tylko mi nie pisz ze Kubus to KUBUS hehehe okres jego rase i pomysl skad zaczerpnoles , bo mi sie podoba praca twa :D
Mateusz Napisano 21 Lipiec 2004 Autor Napisano 21 Lipiec 2004 Kubus zostal zaczerpniety z mojej wyobrazni... Jest bytem wirtualnym, obecnie mieszka w HDDoni w domku "C:/". Poczatkowo, po wysdostaniu sie z mojej wyobrazni przebywal na kartce zeszytowej jako szkic, jednak ostatnio, przy wyrzucaniu zeszytu postanowilem go przesiedlic do HDDoni, Pomagali mi w tym Zbrush i Corel. Drogi SiD'zie niestety nic wiecej niepotrafie powiedziec, to caly zyciorys Kubusia... P.S. Ciesze sie ze podoba Ci sie praca ma ;)
KLICEK Napisano 21 Lipiec 2004 Napisano 21 Lipiec 2004 twoj kubus jest podbny do mojego starego no jak by nie patrzec ! TATO TATO WROC!:c
Rekomendowane odpowiedzi