mctomciu Napisano 9 Marzec 2012 Share Napisano 9 Marzec 2012 Mam taki problem. Przypisałem kamerę do ścieżki i animuję jej położenie. Chciałbym mieć kontrolę nad łagodnym startem kamery i końcem animacji bo jak na razie jest jednostajna. Jak rozwiązać mój problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VoNd Napisano 9 Marzec 2012 Share Napisano 9 Marzec 2012 Graph Editors. Wydaje mi sie, ze pytanie o podstawy obslugi programu bez czytania pomocy jest troche kompromitujace, czy sie myle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mctomciu Napisano 9 Marzec 2012 Autor Share Napisano 9 Marzec 2012 właśnie w Graph Editorze nie da się wygładzić. Pewnie dlatego że camera jest podpięta pod ścieżkę. Normalnie bez ścieżki wiem jak to zrobić. A jak jest podpięta ścieżka to nie mogę nadać wygładzenia na wykresie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mctomciu Napisano 9 Marzec 2012 Autor Share Napisano 9 Marzec 2012 Znalazłem. Prawym na Percent i Assign Controler>Bazier Float. Pojawiają się wąsy na punktach i można wygładzać animację :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi