sartr Napisano 19 Lipiec 2004 Napisano 19 Lipiec 2004 Wiem, że ten work nie całkiem finished ale takie było założenie, że powstaje pusty model dla praktyki i tyle... http://seartr.w.interia.pl/train.jpg pozd
Marcin Napisano 19 Lipiec 2004 Napisano 19 Lipiec 2004 ej no nie gadaj ze to koniec :/ jak to sie prosi tylko o reszte sceny jakis wiadukt albo co tam.... no model fajny i dosc szczegolowy , przydaly by sie chociash texturki...
Mateusz Napisano 19 Lipiec 2004 Napisano 19 Lipiec 2004 ten work wyszedl ci bardzo good, tylko prezentacja modelu moglaby byc troszke better. P.S. seartr: mam jeszcze 2 male uwagi, mamy naprawde ladny polski jezyk i slowo "work" mozmy zamienic na "praca", a "finished" na "skonczona" i uwaga druga... Czemu wybrales serwer interii? na boga... ;)
sartr Napisano 19 Lipiec 2004 Autor Napisano 19 Lipiec 2004 tak mi sie napisało po kliknieciu w forum: Finished Works - no ale przepraszam wszystkich wrażliwych językowo, a jeżeli chodzi o Interie to bardzo dobre pytanie, na które niestety nie znam odpowiedzi
Gość Raffaello Napisano 19 Lipiec 2004 Napisano 19 Lipiec 2004 piękniusia ta lokomotywka czekam na renderki z teksturami a może jakiś plenerek przyrodniczy albo na odpowieniej do niej stacji PKP zapodaj też inne strony tej machiny ale proponuje zmienić serwer
darkelf Napisano 19 Lipiec 2004 Napisano 19 Lipiec 2004 fajnie... i w sumie cie nie rozumiem... przeciez dorobic jakis peron to godzina roboty,a scena by naprawde zyskala. ps. to cos na przodzie[tez zderzak :P- chyba powinien byc jakos zreczniej posmoothowany ;).
SiD Napisano 19 Lipiec 2004 Napisano 19 Lipiec 2004 Oooo podoba mi sie dbalosc o szczególy hehe , a bedziesz to animowal czy cos takiego ? bo bardzo fajniaste sie zrobilo to cos :D znaczy sie ten pociag Zrób z tego jakos scenke :D
Wielka_Siostra Napisano 20 Lipiec 2004 Napisano 20 Lipiec 2004 Seartr, bardzo mi się podoba ta maszyna:-) Uwielbiam takie uszczegółowienie. Daj texturki!
rdo Napisano 20 Lipiec 2004 Napisano 20 Lipiec 2004 ten work wyszedl ci bardzo good, tylko prezentacja modelu moglaby byc troszke better. P.S. seartr: mam jeszcze 2 male uwagi, mamy naprawde ladny polski jezyk i slowo "work" mozmy zamienic na "praca", a "finished" na "skonczona" i uwaga druga... Czemu wybrales serwer interii? na boga... ;) bo 3/4 interfejsu tego forum jest w cudzoziemskiej mowie i nikt nic na to nie poradzi (chyba że zafascynowani cudzoziemską mową administratorzy / webmasterzy) // praca bardzo ładna jak dla mnie.... też kiedyś podchodziłem do tego tematu... ale twoja prace jest chyba lepsza od mojej (zalegającej gdzieś w WiPach)
Pussik Napisano 20 Lipiec 2004 Napisano 20 Lipiec 2004 Ładniusi modelik. :) Gorsze ujęcie. Jedynie pług z przodu mi się nie ppodoba. Jakiś taki zbyt obły, za mało techniczny. Korzystałeś z jakiś referencji? Jaki to typ lokomotywy?
sartr Napisano 21 Lipiec 2004 Autor Napisano 21 Lipiec 2004 dzięki za wszystkie komentaże sid: dla zabawy pobawiłem się troche animacją, dodałem custom atribute tak, że wszystko mi się automatycznie kręci i dynda....ale avik nigdy z tego nie powstał... Pussik: ściągnołem kilka zdjęc lokomotyw z googli i który element był lepiej pokazany ten robiłem, tak że jest to zlepek kilku lokomotyw plus inwencja własna
SiD Napisano 21 Lipiec 2004 Napisano 21 Lipiec 2004 Dlaczego ??? Avika móglbys lekkiego tu zapodac jak bys obdarowal pociag texturka i sostawil ten róch i lekkiego avika nakrecik w jakies scence takiego na 10 sec stary ... no powiedz ze samego ciebie to nie korci ?? hehehe Czekam na avi :P
Rekomendowane odpowiedzi