Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

ej no nie gadaj ze to koniec :/ jak to sie prosi tylko o reszte sceny jakis wiadukt albo co tam....

no model fajny i dosc szczegolowy , przydaly by sie chociash texturki...

Napisano

ten work wyszedl ci bardzo good, tylko prezentacja modelu moglaby byc troszke better.

P.S. seartr: mam jeszcze 2 male uwagi, mamy naprawde ladny polski jezyk i slowo "work" mozmy zamienic na "praca", a "finished" na "skonczona"

i uwaga druga... Czemu wybrales serwer interii? na boga... ;)

Napisano

tak mi sie napisało po kliknieciu w forum: Finished Works - no ale przepraszam wszystkich wrażliwych językowo,

a jeżeli chodzi o Interie to bardzo dobre pytanie, na które niestety nie znam odpowiedzi

Gość Raffaello
Napisano

piękniusia ta lokomotywka czekam na renderki z teksturami a może jakiś plenerek przyrodniczy albo na odpowieniej do niej stacji PKP

zapodaj też inne strony tej machiny ale proponuje zmienić serwer

Napisano

fajnie... i w sumie cie nie rozumiem... przeciez dorobic jakis peron to godzina roboty,a scena by naprawde zyskala.

ps. to cos na przodzie[tez zderzak :P- chyba powinien byc jakos zreczniej posmoothowany ;).

Napisano

Oooo podoba mi sie dbalosc o szczególy hehe , a bedziesz to animowal czy cos takiego ? bo bardzo fajniaste sie zrobilo to cos :D znaczy sie ten pociag

Zrób z tego jakos scenke :D

Napisano
ten work wyszedl ci bardzo good, tylko prezentacja modelu moglaby byc troszke better.

P.S. seartr: mam jeszcze 2 male uwagi, mamy naprawde ladny polski jezyk i slowo "work" mozmy zamienic na "praca", a "finished" na "skonczona"

i uwaga druga... Czemu wybrales serwer interii? na boga... ;)

bo 3/4 interfejsu tego forum jest w cudzoziemskiej mowie i nikt nic na to nie poradzi (chyba że zafascynowani cudzoziemską mową administratorzy / webmasterzy)

// praca bardzo ładna jak dla mnie.... też kiedyś podchodziłem do tego tematu... ale twoja prace jest chyba lepsza od mojej (zalegającej gdzieś w WiPach)

Napisano

Ładniusi modelik. :) Gorsze ujęcie.

Jedynie pług z przodu mi się nie ppodoba. Jakiś taki zbyt obły, za mało techniczny.

Korzystałeś z jakiś referencji? Jaki to typ lokomotywy?

Napisano

dzięki za wszystkie komentaże

sid: dla zabawy pobawiłem się troche animacją, dodałem custom atribute tak, że wszystko mi się automatycznie kręci i dynda....ale avik nigdy z tego nie powstał...

Pussik: ściągnołem kilka zdjęc lokomotyw z googli i który element był lepiej pokazany ten robiłem, tak że jest to zlepek kilku lokomotyw plus inwencja własna

Napisano

Dlaczego ???

Avika móglbys lekkiego tu zapodac jak bys obdarowal pociag texturka i sostawil ten róch i lekkiego avika nakrecik w jakies scence takiego na 10 sec stary ... no powiedz ze samego ciebie to nie korci ?? hehehe

Czekam na avi :P

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności