Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ej no nie gadaj ze to koniec :/ jak to sie prosi tylko o reszte sceny jakis wiadukt albo co tam....

no model fajny i dosc szczegolowy , przydaly by sie chociash texturki...

Napisano

ten work wyszedl ci bardzo good, tylko prezentacja modelu moglaby byc troszke better.

P.S. seartr: mam jeszcze 2 male uwagi, mamy naprawde ladny polski jezyk i slowo "work" mozmy zamienic na "praca", a "finished" na "skonczona"

i uwaga druga... Czemu wybrales serwer interii? na boga... ;)

Napisano
  • Autor

tak mi sie napisało po kliknieciu w forum: Finished Works - no ale przepraszam wszystkich wrażliwych językowo,

a jeżeli chodzi o Interie to bardzo dobre pytanie, na które niestety nie znam odpowiedzi

Napisano

piękniusia ta lokomotywka czekam na renderki z teksturami a może jakiś plenerek przyrodniczy albo na odpowieniej do niej stacji PKP

zapodaj też inne strony tej machiny ale proponuje zmienić serwer

Napisano

fajnie... i w sumie cie nie rozumiem... przeciez dorobic jakis peron to godzina roboty,a scena by naprawde zyskala.

ps. to cos na przodzie[tez zderzak :P- chyba powinien byc jakos zreczniej posmoothowany ;).

Napisano

Oooo podoba mi sie dbalosc o szczególy hehe , a bedziesz to animowal czy cos takiego ? bo bardzo fajniaste sie zrobilo to cos :D znaczy sie ten pociag

Zrób z tego jakos scenke :D

Napisano
ten work wyszedl ci bardzo good, tylko prezentacja modelu moglaby byc troszke better.

P.S. seartr: mam jeszcze 2 male uwagi, mamy naprawde ladny polski jezyk i slowo "work" mozmy zamienic na "praca", a "finished" na "skonczona"

i uwaga druga... Czemu wybrales serwer interii? na boga... ;)

bo 3/4 interfejsu tego forum jest w cudzoziemskiej mowie i nikt nic na to nie poradzi (chyba że zafascynowani cudzoziemską mową administratorzy / webmasterzy)

// praca bardzo ładna jak dla mnie.... też kiedyś podchodziłem do tego tematu... ale twoja prace jest chyba lepsza od mojej (zalegającej gdzieś w WiPach)

Napisano

Ładniusi modelik. :) Gorsze ujęcie.

Jedynie pług z przodu mi się nie ppodoba. Jakiś taki zbyt obły, za mało techniczny.

Korzystałeś z jakiś referencji? Jaki to typ lokomotywy?

Napisano
  • Autor

dzięki za wszystkie komentaże

sid: dla zabawy pobawiłem się troche animacją, dodałem custom atribute tak, że wszystko mi się automatycznie kręci i dynda....ale avik nigdy z tego nie powstał...

Pussik: ściągnołem kilka zdjęc lokomotyw z googli i który element był lepiej pokazany ten robiłem, tak że jest to zlepek kilku lokomotyw plus inwencja własna

Napisano

Dlaczego ???

Avika móglbys lekkiego tu zapodac jak bys obdarowal pociag texturka i sostawil ten róch i lekkiego avika nakrecik w jakies scence takiego na 10 sec stary ... no powiedz ze samego ciebie to nie korci ?? hehehe

Czekam na avi :P

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.