Napisano 19 Lipiec 200420 l Wiem, że ten work nie całkiem finished ale takie było założenie, że powstaje pusty model dla praktyki i tyle... http://seartr.w.interia.pl/train.jpg pozd
Napisano 19 Lipiec 200420 l ej no nie gadaj ze to koniec :/ jak to sie prosi tylko o reszte sceny jakis wiadukt albo co tam.... no model fajny i dosc szczegolowy , przydaly by sie chociash texturki...
Napisano 19 Lipiec 200420 l ten work wyszedl ci bardzo good, tylko prezentacja modelu moglaby byc troszke better. P.S. seartr: mam jeszcze 2 male uwagi, mamy naprawde ladny polski jezyk i slowo "work" mozmy zamienic na "praca", a "finished" na "skonczona" i uwaga druga... Czemu wybrales serwer interii? na boga... ;)
Napisano 19 Lipiec 200420 l Autor tak mi sie napisało po kliknieciu w forum: Finished Works - no ale przepraszam wszystkich wrażliwych językowo, a jeżeli chodzi o Interie to bardzo dobre pytanie, na które niestety nie znam odpowiedzi
Napisano 19 Lipiec 200420 l piękniusia ta lokomotywka czekam na renderki z teksturami a może jakiś plenerek przyrodniczy albo na odpowieniej do niej stacji PKP zapodaj też inne strony tej machiny ale proponuje zmienić serwer
Napisano 19 Lipiec 200420 l fajnie... i w sumie cie nie rozumiem... przeciez dorobic jakis peron to godzina roboty,a scena by naprawde zyskala. ps. to cos na przodzie[tez zderzak :P- chyba powinien byc jakos zreczniej posmoothowany ;).
Napisano 19 Lipiec 200420 l Oooo podoba mi sie dbalosc o szczególy hehe , a bedziesz to animowal czy cos takiego ? bo bardzo fajniaste sie zrobilo to cos :D znaczy sie ten pociag Zrób z tego jakos scenke :D
Napisano 20 Lipiec 200420 l Seartr, bardzo mi się podoba ta maszyna:-) Uwielbiam takie uszczegółowienie. Daj texturki!
Napisano 20 Lipiec 200420 l ten work wyszedl ci bardzo good, tylko prezentacja modelu moglaby byc troszke better. P.S. seartr: mam jeszcze 2 male uwagi, mamy naprawde ladny polski jezyk i slowo "work" mozmy zamienic na "praca", a "finished" na "skonczona" i uwaga druga... Czemu wybrales serwer interii? na boga... ;) bo 3/4 interfejsu tego forum jest w cudzoziemskiej mowie i nikt nic na to nie poradzi (chyba że zafascynowani cudzoziemską mową administratorzy / webmasterzy) // praca bardzo ładna jak dla mnie.... też kiedyś podchodziłem do tego tematu... ale twoja prace jest chyba lepsza od mojej (zalegającej gdzieś w WiPach)
Napisano 20 Lipiec 200420 l Ładniusi modelik. :) Gorsze ujęcie. Jedynie pług z przodu mi się nie ppodoba. Jakiś taki zbyt obły, za mało techniczny. Korzystałeś z jakiś referencji? Jaki to typ lokomotywy?
Napisano 21 Lipiec 200420 l Autor dzięki za wszystkie komentaże sid: dla zabawy pobawiłem się troche animacją, dodałem custom atribute tak, że wszystko mi się automatycznie kręci i dynda....ale avik nigdy z tego nie powstał... Pussik: ściągnołem kilka zdjęc lokomotyw z googli i który element był lepiej pokazany ten robiłem, tak że jest to zlepek kilku lokomotyw plus inwencja własna
Napisano 21 Lipiec 200420 l Dlaczego ??? Avika móglbys lekkiego tu zapodac jak bys obdarowal pociag texturka i sostawil ten róch i lekkiego avika nakrecik w jakies scence takiego na 10 sec stary ... no powiedz ze samego ciebie to nie korci ?? hehehe Czekam na avi :P