Gość pumbosha Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 Jak w temacie, próbuję stworzyć mały plane tak, aby przy renderowaniu był większy. Wiem, że należy skorzystać z opcji render multiplier, jednak nie wiem gdzie ją znaleźć, wobec czego proszę o pomoc. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimaxion Napisano 14 Marzec 2012 Share Napisano 14 Marzec 2012 o ile wiem, ten parametr odnosi się do intensywności świecenia HDRki http://www.spot3d.com/vray/help/200R1/hdri_params.htm no chyba, że się mylę... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobMostowiec Napisano 14 Marzec 2012 Share Napisano 14 Marzec 2012 Jak dobrze zrozumiałem, to chodzi Ci o Render Multipliers w panelu Modyfi samego Plane (po prawej stronie). Tam są dwie wartości - Scale i Density Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pumbosha Napisano 14 Marzec 2012 Share Napisano 14 Marzec 2012 Dzięki Panowie Nie wiem jak mogłem nie zauważyć tej rolety w panelu modify plane'a. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi