Napisano 19 Lipiec 200420 l Po długiej przerwie postanowiłęm się za coś zabrać. PAdło na Porsche 911 GT3. Przypadło mi ono do gustu bo mam z nim fotki http://www.pilot.porsche.prv.pl. Nissana narazie sobie odpuszczam prawdopodobnie go nie skończe tak szybko. Na marginesie dzisiaj widziałęm go w salonie w Rzeszotarach. Zamieszczam 3 rendery. Prosze o komentarz. Staram się żeby było ono w maire podobne do gt3 tak więc zaznaczajcie co wam sie nie podob ;p.
Napisano 19 Lipiec 200420 l to twoje porshe na zdjeciu z tobą :P ? dobrze ci .... :P narazie bezblednie jak to dobrze miec porshe na zdjęciu(chyba)
Napisano 19 Lipiec 200420 l taaaaa... jego porshe rejstracja DD....na dzwiach strona internetowa :D a co do porshe to nais:P
Napisano 19 Lipiec 200420 l Autor Porsche nie moje nie mam 80 00 euro :p dzięki za komentazre. MArcin obejrzyj fotki do końca to zobaczysz ze to nei moje ;p porsche zentrum dresden. Na zdjęciu jestem ja. xMark powiedz co poprawic ;p
Napisano 19 Lipiec 200420 l hmm wczesniej sie referkom nie przyjzalem. chodzilo mi o to co zaznaczylem na obrazku ale teraz widze ze jest ok, moze nawet tam powinno byc troche ostrzej
Napisano 19 Lipiec 200420 l Autor Było ostrzej na początku ale Pussik powiedział zę jest zbyt ostro więc to zmieniłme ;p
Napisano 20 Lipiec 200420 l Ostrzej nie, jets teraz ok. :) Autko wogóle ładnie wygląda. :-) Czekają Cie jeszcze szczegóły.
Napisano 20 Lipiec 200420 l pewnie Pussik masz racje mi to przez te odbicja na zdjeciach pilota sie wydawalo ze ostrzej powinno byc :D
Napisano 20 Lipiec 200420 l Ladna klepanka poki co :) zobaczymy jak bedzie dalej :) narazie jest dobrze.