carrido Napisano 21 Marzec 2012 Napisano 21 Marzec 2012 Witam, Chciałem dziasiał podpatrzeć jak działają substnce ale nie mam ich w hypershade.Czy mogę je jakoś doinstalowac skoro są w folderze maya21012/ substance??
carrido Napisano 21 Marzec 2012 Autor Napisano 21 Marzec 2012 już mam,trzeba było wgrać je w plug-ins manager:-) dzieki, sam sobie:-)
carrido Napisano 21 Marzec 2012 Autor Napisano 21 Marzec 2012 Mam za to dodatkowe pytanko,- jak włożyć własny jpg by zrobić z niego substance?? czy to jest możliwe?
carrido Napisano 21 Marzec 2012 Autor Napisano 21 Marzec 2012 [ATTACH=CONFIG]85218[/ATTACH]oki, próbuje podąrzać za tym tutorialem jednak pan w pewnym momencie prosi by podłączyć OUT COLOR do first condition. I tu zonk bo ku mojemu zdziwieniu albo jestem nie ma w tabelce out color!!!Jak to możliwe ???przeciez to taki podstawowy i widoczny opadają mi ręce...help pls:-(((
jacob Napisano 21 Marzec 2012 Napisano 21 Marzec 2012 (edytowane) po pierwsze napisałeś 4 posty jeden pod drugim w 1 dzień, ile się pisało o tym żeby edytować?! po drugie on outColor podpina do colorIfTrue :P masz zaznaczone Show Non-Keyable? Edytowane 21 Marzec 2012 przez jacob
Rekomendowane odpowiedzi