Kulki Napisano 24 Marzec 2012 Napisano 24 Marzec 2012 Tak jak w temacie.. Jeżeli znacie jakiś dobry program na Androida do nauki angielskiego i podzielicie się tą wiedzą będzie super:)
bartolomeo Napisano 24 Marzec 2012 Napisano 24 Marzec 2012 ja bardzo lubię słuchać audiobooków po angielsku. Wiem, że to nie program i nie do końca o to chodzi, ale zauważyłem, że bardzo dużo ładnych książkowych zwrotów weszło mi do głowy. Także polecam audiobooki. Ja słuchałem Briana Tracego, który posługuje się w miarę prostym angielskim, ale całkiem ładnym. No i często powtarza zwroty. A może po prostu zrobić spis fajnych i przydatnych programów na Androida? i iPhona?
olaf Napisano 24 Marzec 2012 Napisano 24 Marzec 2012 ja moge polecic rzucenie okiem na uczsiejezyka.pl mam ich hiszp. wersje. bardzo fajne sa buusu.com ale to bardziej dla anglikow. chyba ze znasz jakis niemiecki czy hiszpanski to mozesz uczyc sie na nich wstecznie. nie napisales w sumie czego Ci trzeba w tej nauce.
Kulki Napisano 24 Marzec 2012 Autor Napisano 24 Marzec 2012 nie napisales w sumie czego Ci trzeba w tej nauce. Potrzeba mi nauki języka.. Wszystko się przyda.. Program do nauki wyrazów, gramatyki i co się da.. Chcę zrobić rozpoznanie a potem przemyśleć co mi się najlepiej przyda.
Rekomendowane odpowiedzi