Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 3,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

hej

nie jestem jakims wielkim fanem plastiku .. to jest ..hmm jeden z moich pierwszych wynalazkow w 2d .. szukam testuje i woogole. sam wiesz.

dlatego wlasnie zalezy mi na jakis poradach i opiniach.

hmm zreszta zawsze mi na nich zalezy ;)

Napisano

Hi,

Wydaje mi sie ze walor jest za plytki i za bardzo nastawiony na jasne odcienie. Wydaje mi sie ze uzyles nieco za bardzo od siebie odchodzacych kolorow. Uzyte roze troche za bardzo odbiegaja od zolci przechodzacych w zielen. Co tu jeszcze... Usta sa jak na moj gust za pelne i zbyt nasycone. Wlosy wyszly bardzo fajnie... Ale to oko wymiata, wyszlo naprawde swietnie, bardzo tajemniczo :).

Napisano

Zgodze siem z gothamem co do ust...bardzo ale to bardzo sa ze sie tak wyraze \'sazne :P\' chodzi o to ze troche je przesadziles.

Pozatym nie podoba mi siem jedno oglnie elfy to maja takie delikatne rysy twarzy (przynajmniej w wiekszosci ksiazek tak pisze) a twoj jest wyjebany jakby byl cos ala Schwarzeneger :D:D

Napisano

mi się podoba :) co bym zmienił, poprawił :

- światełko się u ciebie rozkłada nie realistycznie w niektórych miejscach ( nieadekwatnie do geometri twarzy), nie powinno być takich \"blików\" na brodzie i kości policzkowej)

- zrezygnowałbym wogóle ze wszystkich \"blików\" bo ograzki z nimiwyglądaja wtedy jak grafiti

- domaluj cieniownie na włosach