Napisano 31 Marzec 201213 l Finisz: Melduję się na pokład=] Edytowane 8 Kwiecień 201212 l przez Bedyk st
Napisano 3 Kwiecień 201212 l Hehe, niektórzy dopiero zaczynają, a niektórzy już kończą ;) Damn good stuff :D
Napisano 10 Kwiecień 201212 l Ode mnie wyroznienie, Chodz musze podzielic tu glos jednego z jurorow, iz praca troche chybila temat. Traca bardziej w depresje niz obsesje, jest jednak dobrze wykonana i ma w sobie drobna historie pokazana w ciekawy sposob.
Napisano 11 Kwiecień 201212 l Mi ta praca też się podoba ale tu depresji bym się nie doszukiwał chyba że to kolejna choroba którą posiada bohater. On ma raczej urojenia jak w schizofrenii tu mogą być omamy słuchowe jak i wzrokowe.
Napisano 11 Kwiecień 201212 l heh, ja to bardziej myślałem, że on ma obsesję na punkcie tej kobiety, którą widzi obok. I posłusznie robi to co ona mu podpowiada ;] Pracka moim zdaniem jedna z lepszych. Trochę pusto po lewej stronie, mogłeś chociaż te kafelki tam jakoś zaakcentować.
Napisano 11 Kwiecień 201212 l W sumie racja - obsesja wiąże się raczej z powtarzalnością pewnych czynności. No, a ile razy można sobie strzelać w głowę?!? ;) Tym niemniej pracka bardzo fajna!