Napisano 1 Kwiecień 201213 l Hej, temat dość ogólny więc jest dość sporo obsesji do wyboru :) Narazie mam dwa pomysły obsesja zwycięstwa (gladiatorzy oraz wojownik). Szkice wykonane w ciągu 15 min więc narazie nic nie zwykłego. [ATTACH=CONFIG]85546[/ATTACH] Edytowane 6 Kwiecień 201212 l przez ldr Raczej już nie zdążę nic poprawić.
Napisano 1 Kwiecień 201213 l co do drugiego thumbnaila masz tu fajną refke ;) http://1.bp.blogspot.com/_h9Q2_DTj5iI/THZjWrwiAgI/AAAAAAAAA5A/HjmK3ou4eGY/s1600/CraigMullins+Gladiator.jpg
Napisano 2 Kwiecień 201213 l Bardziej bym to widział jako walkę na śmierć i życie między dwoma wojami, samotny gladiator aż tak nie ukaże obsesji zwycięstwa ;)
Napisano 6 Kwiecień 201212 l Autor To by było na tyle, jeszcze chętnie bym posiedział ale jak wszyscy święta idą trzeba trochę ogarnąć chałupę.
Napisano 8 Kwiecień 201212 l Pięknie uchwycone światło! Szczególnie lewy gladiator ma w sobie coś harmonijnego.
Napisano 10 Kwiecień 201212 l Praca sama w sobie jest calkiem udana, jednak w moim osobistym odczuciu w malym stopniu wiaze sie to z obsesja, moze nie o tyle sama obsesyjna chec wygrania przez gladiatorow walki, lecz sposob w jaki to pokazales. Mozna bylo to zrobic nieco inaczej, szkoda. Zycze powodzenia w przyszlosci! Edytowane 10 Kwiecień 201212 l przez ICE
Napisano 11 Kwiecień 201212 l Autor Dzięki za komentarz wydaje mi się, że możliwe za mało zrobiłem scenę dynamiczną. Od jakiegoś czasu zbieram się do założenia teczki gdzie fajnie by było usłyszeć konstruktywne komentarze :D