mirach Napisano 2 Kwiecień 2012 Napisano 2 Kwiecień 2012 Hej Teraz ja poszukuje czegos. Potrzebuje jakiegos pluga ktory dziala jak Afterowy stroke, ale z wieksza iloscią opcji, jak kontrolowanie ksztaltu koncowek, cos wiecej niz tylko 1 kolor itp. Wszystko da sie zrobic recznie, ale mam mase krzywych do obrysowania i animowania i przydal by sie jakis automat. z gory dzieki mirach
ca mel Napisano 2 Kwiecień 2012 Napisano 2 Kwiecień 2012 Może Trapcode 3d stroke ? Fajnie się też rysuje linie trapcodowymi particlami, z emiterem puszczanym po krzywych.
mirach Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Napisano 2 Kwiecień 2012 hmm, emiter po krzywych moze byc ciekawy, chyba sie nie sprawdzi do mojego zastosowania, ale popaczam, dzieki.
ca mel Napisano 2 Kwiecień 2012 Napisano 2 Kwiecień 2012 W tym 3d Stroke'u masz pełno fajnych opcji, rysujesz po prostu krzywe na warstwie zawierającej plugin i masz całą masę opcji, od ustawiania tapera (czyli grubości końcówki) na początku czy końcu, po repeater krzywych i kontrolę koloru na podstawie zaniku alfy. Bardzo miły plugin ;) 1
Rekomendowane odpowiedzi