t0m3k Napisano 21 Lipiec 2004 Napisano 21 Lipiec 2004 Scena powstala w "locie" na potrzeby nauki renderowania w Vray'u wnetrz :)
Beatou Napisano 21 Lipiec 2004 Napisano 21 Lipiec 2004 Trochę mi się ta praca nie podoba... widać że tylko oświetlenie trenowałeś..Po pierwsze stół... dziwny kształt i blat trochę za cienki i ta texturka...druga rzecz.. lampy są trochę za nisko, trzecie... roślinka plastykowa.. okna trochę zjarałeś światłem no i podłoga trochę wygląda jak z folii... no i jeszcze nie podoba mi się to na górze z halogenami... hehe krzesła fajne :D lol Pozdro, Beatou
buczer Napisano 21 Lipiec 2004 Napisano 21 Lipiec 2004 nie moge sie pozbyc wrazenia ze to na gorze to troche jak pomnik w rzeszowie : ) wybacz
Gość Savoy Napisano 21 Lipiec 2004 Napisano 21 Lipiec 2004 Dla mnie ok. tylko znów słaby render (radiosity - zbyt duże kontrasty między cieniem a janymi powierzchniami), ależ trudne są te internale! Jescze kilka prac obejrzę i podchodzę drugi raz do internala.
flesz_gordon Napisano 21 Lipiec 2004 Napisano 21 Lipiec 2004 na drugim renderze sa mocno zjarane zaluzje a za krzeslami ciemno
t0m3k Napisano 25 Lipiec 2004 Autor Napisano 25 Lipiec 2004 dzieki za wszystkie posty, postaram sie poprawic to o czym pisaliscie nie moge sie pozbyc wrazenia ze to na gorze to troche jak pomnik w rzeszowie : ) wybacz tak sie sklada ze mieszkam w okolicach rzeszowa wiec to moze tak podswiadomie wyszlo ;) ten pomnik ma wielki wplyw na podswiadomosc ludzi i moze to stad :D
Michas Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 ja jestem z Rzeszowa i jakoś mi nie przypomina tego pomnika :P Co do pracki.. ładna, chociaż jeszcze troche pracy z oświetleniem by sie przydało :) Podoba mi się cień jaki rzucają żaluzje ;] Nieźle musi tam słoneczko grzać skoro tak ostro bije światło ;]
Rekomendowane odpowiedzi