Napisano 4 Kwiecień 201213 l [ATTACH=CONFIG]85603[/ATTACH] FINAŁ witam Obsesja władzy ( występuje płeć piękna) B&W w trakcie raealizacji Edytowane 8 Kwiecień 201212 l przez takashmen
Napisano 4 Kwiecień 201213 l Autor wip2 tyle na dziś planuje jeszcze płaszczące się postacie i ewentualnie dodatkową postać za tronem
Napisano 5 Kwiecień 201213 l Autor trzeba przyspieszyć etap kompozycji wstępnej zamknięty ewentualne zmiany już w kolorze
Napisano 5 Kwiecień 201213 l świetne, epickie... świetne, jak dla mnie to juz wystarczy...klasyk, kompozycyjnie lata sześćdziesiąte... Edytowane 5 Kwiecień 201213 l przez Thx
Napisano 7 Kwiecień 201213 l Autor dzięki kolor (jeszcze sporo pracy) wiem że teraz to wygląda gorzej niż wcześniejsze ale coż, trzeba skończyć i wyciągnąć wnioski
Napisano 7 Kwiecień 201213 l Zgadzam sie z kolega, wczesniejszy szkic super! Charakter takiego ostrego drzeworytu, kolor zapowiada rownie dobrze, jeszcze troche postacie i tron dorobic a reszte taka luzna zostawic.. :D
Napisano 7 Kwiecień 201213 l Wersja B&w byla moim zdaniem bardziej hm oryginalna, gdy tylko wrzuciles kolor i zaczales ciagnac to dalej, momentalnie zawialo Mullinsem i jego seria grubasow...
Napisano 8 Kwiecień 201213 l Autor @ICE jak widać pewych skojarzeń nie da się uniknąć ja ze swojej strony mogę zapewnić że nie wzorowałem się na żadnej pracy. pomysł jak i wykonanie od początku do końca moje :) tak więc finał (może jeszcze zmienie ) Edytowane 8 Kwiecień 201213 l przez takashmen
Napisano 10 Kwiecień 201212 l Trzymam wiec za slowo! :) Polecam sprawdzic prace Craiga Mullinsa, jest to swoisty guru cyfrowych artystow. Co do oceny pracy, moim zdaniem zabiles ja kolorem, wersja b&w przez intensywna gestosc licznych skokow walorowych kontrastow powodowala taka ciezka atmosfere. Kolortotalnie zabil to wrazenie.
Napisano 10 Kwiecień 201212 l Autor dzięki ICE :) zgadzam się z toba w 100% strasznie to wyszło niespójne kolorystycznie, wszystko takie chaotyczne pokazały się braki pracy z kolorem prawda jest taka że w B&W albo w skali szarości mogę pracować z dużym sukcesem, natomiast wrażliwość na kolor i nakładanie go na wcześniejsze szkice stwarza mi nie lada problem