Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

nie wiedziałem gdzie dokladnie mam ten temat napisac wiec umieszczam tu jeśli nie właściwy dział to sorki mam problem z programem 3d max 2010 chodzi mi dokładnie jak kliknę w okienko render setup to wyświetla mi się coś takiego images50.fotosik.pl/1503/aff4b4fe51205a81med.png a u Andrew Kramer wyświetla się coś takiego images35.fotosik.pl/1306/0423780b5da7861fmed.png interesująca mnie opcja zaznaczona jest na fotkach zaznaczam że zainstalowałem ten dodatek V-Ray Adv 2.10.01 ale u mnie go nie ma jak nacisnę render setup może trzeba gdzieś to ustawić ale nie wiem jak wiec proszę o pomoc

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 709
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie przełączyłeś renderera - w zakładce "common" zjedź na dół, rozwiń sekcję "assign renderer" i kliknij na "..." przy "production". Wybierz VRay i "ok".

Napisano

o tuż sprawa prosta on używa v-ray który można do naszego 3ds maxa doinstalować osobno

p.s. jeśli już go zainstalowałeś to tak jak post wyżej

Napisano

dzięki za pomoc.al;e teraz mam inny problem jak zrobię to co napisaliście to potem dzieja sie takie kwiatki proszę oglądnąć

oczywiście v-ray mam z crakowany gdyż dopiero zaczynam swoja przygodę z 3d max wiec na razie chce tak po używać tego dodatku,proszę o pomoc jeśli ktoś wie co na mój problem poradzić