Napisano 22 Lipiec 200420 l Ta praca jest właściwie skończona, no ale raczej nie nadawałaby się do działu finished. Poniżej koncept.
Napisano 22 Lipiec 200420 l Musze przyznać, że ładnie. Możnaby jeszcze jakąś ciekawą teksture nałożyc ale i tak sie dobrze prezentuje. Ciekawy pomysł z takimi akularkami złotymi u goblina. PS: Bardzo mi przypomina gobliny z Warhammera, chyba wiesz o czym mówie? :)
Napisano 22 Lipiec 200420 l rewelacyjna postac ....super ....niezla pomyslowosc ..pomysl to 90 % efektu ...teraz ...???? zobaczymy co dalej
Napisano 22 Lipiec 200420 l fajne... bardzo sie kojarzy z warcraftem II.... troszke bym detali tej głowie pododawal a bedzie git... no i oczywiscie jakąś teksturke lepsza dal. jest fajnie i podoba mi sie ale zawsze moze byc lewpiej ;)
Napisano 5 Wrzesień 200420 l takie troche free :) ja bym poprawil czolo naciagnol na oczy tak ja masz to w conceptach, i uszy poprawiB bo one chyba mi sie wydaje ze s cienkie na krawedziach
Napisano 5 Wrzesień 200420 l Fajne ! Wyglada jak Grotz Orków z Warhammera 40K :] Wiem bo zbieram tą armie :p